Snipp

Hur går det till?

PROCESSEN

Steg 1

Skapa ditt eget kort och välj din egen design. Vänligen kontrollera chippet på ditt betalkort och jämför med våra bilder på chip som vi inte kan uppgradera. Fyll sedan i de uppgifter som krävs och utför betalningen.

PROCESSEN

Steg 2

Frys/pausa ditt kort om möjligt och skicka det i ett kuvert eller paket till vår adress. För mer information läs under frågan: Hur skickar jag mitt kort till er?

PROCESSEN

Steg 3

Vi får ditt kort vanligtvis inom 2-3 arbetsdagar och påbörjar direkt uppgraderingsprocessen och skickar tillbaka ert nya metallkort och gamla plast betalkort inom 72 timmar.

PROCESSEN

Steg 4

Alla paket vi skickar i väg till våra kunder är spårbara så att ni kan känna er trygga och följa hela leveransprocessen via postnord.

Ni får sedan ett meddelande när paketet är redo att hämtas ut i
närmsta postombud mot legitimering.

CHIP

Viktig information

Vi kan inte anpassa kort med dessa chip. Kontakta oss om du är osäker på din chiptyp.

SÄKERHET

Ekonomisk Säkerhet

Din ekonomiska säkerhet är vår högsta prioritet.

  • Frakt & Leverans

Vi använder enbart spårad frakt i diskreta och omärkta förpackningar som våra kunder tryggt och enkelt kan spåra.

  • Säkerhet & Trygghet

Vår utrustning är mycket säker och vi lagrar aldrig någon personlig eller känslig kortinformation. Vi överför bara information från A till B. All kortinformation raderas direkt efter uppgraderingsprocessen.

  • Kortdata

Betalningar behandlas genom vår PCI förenliga betalningshandlare som även använder HTTPS och HSTS för en säker nätuppkoppling.

OMDÖMEN

Vad tycker våra kunder?

Fantastisk service av Snipp! Jag är supernöjd med mitt nya metallkort, och dom tog sig verkligen tid att hjälpa mig att hitta rätt design. Rekommenderar definitivt alla att uppgradera sitt plastbetalkort till ett metallkort hos Snipp.

Sara Eriksson Uppsala

Metallkortet överträffade verkligen mina förväntningar och jag är positivt överraskad över kvalitén! Nackdelen är att jag nu alltid vill betala för alla jag känner bara för att visa upp mitt lyxiga kort.

David Lopez Göteborg

Jag är mycket nöjd med mitt nya metallkort. Leveransen gick snabbt och säkert till. Väldigt professionell service!

Björn Svensson Skövde

Snabbt och enkelt kan väl sammanfatta det hela, fick mitt nya kort samma vecka och exakt i den design som jag hade skapat! Riktigt nöjd och kan varmt rekommendera för andra!

Fredric Christensson Stockholm